De Stichting

Stichting Netwerk STOOM is een stichting zonder winstoogmerk. Zij is in het voorjaar van 2016 opgericht door Helga Witjes en Peter Ritzen. Zij stonden beide  indertijd aan de wieg van het ‘Kwaliteitsontwikkelmodel’.

Het doel van de stichting Netwerk STOOM is de overheidsontwikkelcyclus en de bijbehorende instrumenten up-to-date houden ten behoeve van de kwaliteit van de Nederlandse overheid. Daar horen ook opleiding, training en uitwisseling van kennis en ervaring bij.

Het bestuur van STOOM bestaat uit zeven leden. We hebben ook ambassadeurs die de toepassing van de OO-cyclus mede uitdragen. Het netwerk STOOM bestaat uit leden vanuit overheid en bedrijfsleven met een brede achtergrond van onderzoek, audit en organisatie-ontwikkeling. Zowel personen als organisaties kunnen lid worden.

Op de foto het bestuur van STOOM, met van links naar rechts: Theo Hupse, Esther Klaassen, Coen Nuijten, Mariël de Vries, Peter Ritzen (secretaris) en Helga Witjes (voorzitter). Ons nieuwste bestuurslid Bas de Vries staat niet op deze foto.

Nieuwsgierig naar Bas? Bekijk dan bij het nieuwsbericht waar hij zichzelf voorstelt.