Onze partners

Netwerk STOOM werkt samen met gerenommeerde partners op het vlak van e-learning, control en overheidskwaliteit.

SEP

SEP is al 10 jaar dé e-learningspecialist voor de overheid met ruim 400 modules specifiek voor de (lokale) overheid.

De e-learning van SEP beslaat een breed pakket: van actuele gemeente- en overheidsspecifieke trainingen tot persoonlijke vaardigheden die aansluiten bij de competenties en talenten voor élke ambtenaar. Ook hebben we domeinspecifieke trainingen: Burgerzaken, Ruimtelijk Domein, Sociaal Domein, Belastingen en Verkiezingen.

SEP helpt om leren met e-learning succesvol te maken. Onze adviseurs leren & ontwikkelen begeleiden je en jouw organisatie met permanent en cyclisch leren. Want mensen én organisaties zijn nooit uitgeleerd.

SEP staat voor kwaliteit. We werken met een beproefd didactisch model. Alle lesstof is modulair, je leert in stukjes van 20 minuten. De e-learning is interactief opgebouwd en bevat prikkelende gemeentespecifieke voorbeelden en casuïstiek. Samen met specialisten én onze klanten ontwikkelen we continu door.

SEP en de Overheidsontwikkelcyclus

Omdat ook een overheidsorganisatie nooit is uitontwikkeld, is STOOM een belangrijke partner voor SEP. Samen hebben we het concept van de overheidsontwikkelcyclus vertaald naar een e-learning. Met deze nieuwe training kan elke ambtenaar snel en adequaat kennismaken met de ontwikkelcyclus.

Nieuwsgierig naar de e-learning Overheidsontwikkelcyclus? Vraag een demo aan via de website van SEP.

Adlasz

Adlasz is een bedrijf dat zich richt op het lokaal bestuur en het sociaal domein. Professionals die zich bezig houden met strategisch advies.