Voor auditoren

Certificaten

Als je je opleiding tot auditor hebt afgerond ontvang je van ons een certificaat.

Als je certificaat verlopen is, kun je bij ons terecht voor een bijscholingsdag waarmee je je certificaat kan verlengen.

Opleidingen

STOOM ontwikkelt met haar nieuwe partner SEP verschillende e-learningmodules. De eerste module: ‘kennismaking met de OO cyclus’ is inmiddels beschikbaar. De bedoeling is nog om meer e-learningmodules toe te gaan voegen. Zodra deze beschikbaar zijn, zullen we dit op onze website vermelden.

Audits of positiebepalingen bij andere overheidsorganisaties

Als je graag audits of positiebepalingen bij andere overheidsorganisaties wilt uitvoeren, kun je je ook melden bij het netwerk. Vanzelfsprekend is het dan wel nodig dat je een geldig certificaat hebt.

Als je certificaat verlopen is, kun je bij ons terecht voor een bijscholingsdag waarmee je je certificaat kan verlengen.

Beoordeling van de auditrapporten

Omdat het netwerk ook verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de audits, zullen de auditrapporten door speciaal daarvoor aangewezen beoordelaars bekeken worden en voorzien van commentaar en tips voordat deze naar de opdrachtgevers gaan.

Handleidingen

Bij zowel de Bestuursacademie als bij STOOM kun je terecht voor boekjes met handleidingen. Er zijn drie uitgaven en een digitaal bestand beschikbaar.

Het basisboek van het OO model (de achtste volledig herziene versie van 2014) is beschikbaar voor € 24,50,
De Toepassingen van het model (eerste uitgave 2014) voor € 24,50
De laatste gebruikershandleiding uit 2016 voor € 34,50
Het digitale invulmodel voor € 49,50

Leden betalen geen verzendkosten. Neem contact op met Mariël de Vries als je een of meerdere exemplaren wilt bestellen.

Netwerkbijeenkomsten

Wil je graag een keer wat vertellen over hoe jij het OO model toepast?

Op netwerkbijeenkomsten bespreken we specifieke toepassingen van het model. Leden van het netwerk met kennis en ervaring delen deze met de overige leden.

We horen het graag!