Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit het netwerk.
Liever in je mailbox? Meld je via de knop aan voor de digitale nieuwsbrief.

Voel de energie en leg het vast!

Voel de energie als deel van het opschrift op de oranje Papendalpen, was nagenoeg profetisch voor het karakter van de recente bijeenkomst van Netwerk STOOM op Papendal, want deze vloeide over en weer van begin tot eind van de presentaties bij alle aanwezigen, mede dankzij de aanstekelijke energie van de niet alleen procesmatig, maar ook inhoudelijk sterke dagvoorzitter.

Lees meer »
Sprekers en dagvoorzitter event Netwerk STOOM : Mark Boumans, burgemeester Doetinchem en vicevoorzitter van de VNG, dagvoorzitter Joost Hoebink en Anja Lelieveld, afdelingshoofd Inrichting Openbaar Bestuur bij het Ministerie van BZK.

Geslaagd event in Papendal

Tijdens het STOOM Event van 1 februari op Papendal maakten de aanwezige medewerkers en adviseurs uit overheidsland kennis met de Overheidsontwikkelcyclus en namen zij deel aan het Lagerhuisdebat onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink.

Lees meer »

Begin 2024 goed

Gestructureerd en cyclisch werken aan kwaliteit en resultaat: netwerk STOOM presenteert de vernieuwde overheidsontwikkelcyclus tijdens een GRATIS EVENT op 1 februari in Papendal. Kom kennismaken, uitwisselen en netwerken!

Lees meer »