Nieuws

Lees hier het laatste nieuws uit het netwerk.
Liever in je mailbox? Meld je via de knop aan voor de digitale nieuwsbrief.

Introductieworkshop

Het bestuur van STOOM ontwikkelt op dit moment voor kwaliteitsmedewerkers en managers die (willen) werken met het OO-model een introductieworkshop: in een halve dag kennismaken met het model en alle ins en outs over de doorontwikkeling.

Lees meer »

Even voorstellen… Coen Nuijten

In november 2018 heeft STOOM Coen Nuijten verwelkomd als bestuurslid. Hij zal zich gaan bezighouden met de doorontwikkeling van het model en (advisering over) de toepassing ervan. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor.

Lees meer »

Waarderend auditen vanuit wisselende perspectieven

Op 8 november jongstleden was het netwerk STOOM ’s middags te gast in het gemeentehuis van Nunspeet. Steeds door Marloes ingeleid, werden drie lezingen gegeven, die in het teken stonden van Waarderend Auditen, met als onderliggers: hoe bereik je betrokkenen en hoe zet je veranderingen in?

Lees meer »

Etten-Leur zet flinke stappen in organisatieontwikkeling

Eind maart 2017 heeft een zestal auditoren gedurende drie dagen de organisatieontwikkeling van Etten-Leur op de meetlat van het Overheidsontwikkelmodel gelegd. Nadat in 2013 bij het aantreden van de nieuwe gemeentesecretaris een organisatieberde 0-meting is uitgevoerd, kreeg het auditteam voor de 1-meting van 2017 de opdracht in beeld te brengen of de intertijd ingezette verbeteractie tot resultaat hebben geleid.

Lees meer »

Een terugblik op onze Themabijeenkomst over A3 plannen

Bij de meest recente bijeenkomst van ons Netwerk op 8 februari 2017 druppelden, naarmate de begintijd van de bijeenkomst naderde, kwaliteitscoördinatoren, auditoren, docenten in steeds groter getale binnen in de bovenzaal van het oude raadhuis van het gastvrije Etten–Leur.

Lees meer »